Obnova kose nakon dolaska s plaže i bazena

Sunčanje i plivanje su aktivnosti koje nam donose blagodati, no istovremeno oštećuje kosu.

Nakon dolaska s ljetovanja smo odmorni, preplanuli a i kosa nam posvijetli, no izgubi elastičnost i vlagu, a vrhovi najčešće ispucaju i podsjećaju na slamu.
Prije plaže i bazena, tijekom ljetovanja i nakon povratka s ljetovanja, kosi treba hidratacija.

U našim blogovima prije, naglašavali smo koliko je pravilna prehrana važna za zdravu kosu te kako možemo pomoći zdravlju kose s dodacima prehrani ako iz hrane ne dobiva sve potrebne nutrijente.

 

Ako je kosa njegovana cijele godine, neće imati velike posljedice od sunca, mora i bazena. Ako pak ne, Hårkontroll ima rješenje.

Proizvodi za vanjsku njegu kose poboljšat će stanje oštećene kose koja je bila pod utjecajem morske soli, klora iz bazena i UV zraka.
Hårkontroll® šampon za hidrataciju i oporavak kose jača kosu te joj pruža sjaj. Stimulira mikrocirkulaciju vlasišta. Prikladan je za sve tipove kose. Šampon miriše na blagi miris badema.

Hårkontroll® regenerator za hidrataciju i zaštitu kose obavezan je prilikom pranja kose ljeti, naročito one čija duljina prelazi ramena. Nakon upotrebe regeneratora kosa je sjajnija i mekša. Kao i šampon, regenerator miriše na badem.

Hårkontroll® maska za intenzivnu i dubinsku hidrataciju spas je za suhu kosu. Shea maslac daje kosi sjaj i mekoću bez osjećaja težine. Fitantriol čini kosu jačom i zadržava vlagu kose. Nanosite masku najmanje jednom tijekom tjedna i držite je najmanje pet minuta, a idealno bi bilo sat vremena kako bi se dobili svi njezini benefiti.

Masku nanosite nakon šampona, a prije regeneratora.
Ako imate dinamičan odmor i ne stižete nanositi i držati posebno regenerator, regenerator u spreju je idealan odabir jer se ne ispire i štedi vrijeme. Pantenol – provitamin B5 štiti i hidrira kosu. Harkontroll regenerator u spreju idealan je suputnik vašoj kosi na ljetovanju.

Hårkontroll proizvodi ne sadrže sulfate i pravi su S.O.S. za suhu kosu.