Priča o liniji Hårkontroll- Hair Beauty Concept

Ovo je priča o proizvodima Hårkontroll i o tome kako je došlo do razvoja inovativnog i uspješnog švedskog koncepta za zdravu i lijepu kosu – Hair Beauty Concept. Priča započinje još 1980-ih kada se nekoliko poduzetnika iz industrije zdrave hrane susrelo sa stručnjacima u području nutricionizma kako bi razvili vrhunski dodatak prehrani namijenjen klijentima koji žele lijepu kosu.

Ključne riječi bile su kvaliteta, znanost, djelotvornost, podrijetlo i naravno „proizvedeno u Švedskoj”.

Prvi proizvod Hårkontroll pojavio se krajem 1980-ih u švedskim trgovinama zdrave hrane. Vijest o cjelovitom dodatku prehrani za kosu brzo se proširila i proizvod Hårkontroll ubrzo je postao vrlo uspješan. Nakon toga su i frizeri otkrili pozitivne učinke proizvoda Hårkontroll zahvaljujući iskustvima svojih klijenata.

 Danas je linija Hair Beauty Concept dobro zastupljena na mjestima na kojima se mogu kupiti kvalitetni dodaci prehrani za kosu, a najveći maloprodajni kanal čine ljekarne.

Zahvaljujući tom uspjehu vijesti su se proširile i izvan granica Švedske, a Hårkontroll je postao dostupan na norveškom tržištu već 1990-ih. Koncept je nakon toga nastavio rasti, a danas ima korisnike u čitavoj Europi i na nekim azijskim tržištima.

  Mnogo toga se dogodilo od razvoja prvog proizvoda krajem 1980-ih. Danas znamo više o sastavu i potrebama kose, a razvijen je i čitav niz novih ekstrakata i rješenja s pozitivnim učincima na ljepotu kose, koji se primjenjuju iznutra i izvana. Kosa zasigurno ima jednu od glavnih uloga u sve većoj industriji ljepote, u kojoj se neprekidno razvijaju inovativni i vrlo djelotvorni proizvodi.

Danas se u okviru linije Hårkontroll Hair Beauty Concept nudi čitav niz proizvoda za zdravu i lijepu kosu. Dokazano djelotvorni i aktivni dodaci prehrani koji djeluju iznutra kombiniraju se s hidratantnim sprejem, intenzivnom i njegujućom maskom te keratinskim šamponom za jačanje za vanjsku upotrebu. Iza proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije korisnika i neprekidne potvrde zadovoljstva klijenata u obliku više od milijun prodanih paketa.    

Zajedno s povećanim interesom i općim prisustvom na društvenim mrežama proizvodi Hårkontroll rezultirali su općom svijesti o brendu i brojnim online pratiteljima. Stotine tisuća ljubitelja zdrave i lijepe kose svake godine posjećuju internetske stranice Hårkontroll. Mnogo njih sudjeluje i u našem nacionalnom godišnjem natjecanju Hair Model, nakon kojega slijedi dodjela nagrada u okviru događaja Happy Hair Night, na kojemu se predstavljaju osobe s najljepšom kosom u Švedskoj. Radi se o večeri na kojoj sudjeluju brojne poznate osobe, blogeri i najpoznatiji influenceri te druženju uz šampanjac i vrhunsku modnu reviju.

Proizvode Hårkontroll prodaje, razvija i stavlja na tržište tvrtka Baltex Health & Beauty AB a distributer u Hrvatskoj je tvrtka Ro. Ra. Natura d.o.o. Ako imate pitanja o našim proizvodima ili nas želite kontaktirati, to možete učiniti ovdje. (info@harkontroll.hr). Osnivač i generalni direktor tvrtke Baltex Natural AB je Tomas Färnlöf.


USPJEŠNOST NAŠEG KONCEPTA!

Hårkontroll nudi cijelu liniju proizvoda namijenjenih zdravlju i ljepoti kose izvana i iznutra jer prekrasna, duga i bujna kosa započinje od zdravlja njenog korijena.

Dokazano djelotvorni dodaci prehrani u svom sastavu sadrže nutrijente koji doprinose boljoj kvaliteti kose i korijena te potiču rast a smanjuju opadanje kose. Hidratantni sprej, maska te šampon i regenerator djeluju na čvrstoću, hidrataciju i ljepotu kose izvana. Iza svih  proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije korisnika i neprestane potvrde zadovoljstva klijenata.