Linija za njegu kose muškaraca

Muškarci imaju drugačije zahtjeve po pitanju kosu, nego žene.

Stoga se i njega kose muškaraca razlikuje u usporedbi s njegom kose žena.

Njega kose muškaraca izvana

Šampon s ekstraktom RootPrepTM koji je patentirani i klinički sastojak koji se nalazi u šamponu za njegu kose muškarca.

RootPrepTM sadrži ekstrakte ariša, zelenog čaja, alfa alfe, žutog kokotca, ružmarina i hmelja. Ova kombinacija sastojaka pokazala je odličan učinak na smanjenje opadanja kose, a primjenom proizvoda koji ga sadrže kosa postaje jača i snažnija. Šampon za njegu muške kose čisti vlasište te uklanja nečistoće s kose i potiče mikrocirkulaciju vlasišta.

Kod muške kose jedna od učestalih karakteristika je prorjeđivanje kose ili ispadanje kose. Hårkontroll® MAN serum za intenzivni rast kose ima protuupalno djelovanje. Štiti i jača tanku kosu. Izvrsna je nadopuna Harkontroll MAN šamponu. Također sadrži patentirani sastojak RootPrepTM koji pridonosi gustoći i elastičnosti kose.

Njega kose muškaraca iznutra

Ono što jedemo odražava se na naše zdravlje i na naš izgled. Ubrzani stil života ostavlja nam premalo vremena za odabir namirnica koje su dio uravnotežene prehrane. Neuravnotežena prehrana odražava se na izgled naše kose. Na izgled kose utječe i stres te na njega kosa reagira oštećenjem ili ispadanjem.

Njega kose iznutra odnosi se na dovoljan unos nutritivnih sastojaka koje pridonose kvaliteti kose. Hårkontroll® MAN Boost sadrži patentiranu molekulu CYNATINE ® HNS koji pridonosi smanjenju gubitka kose. Ovaj dodatak prehrani sadrži i cink koji pridonosi zdravoj kosi.

Njegujte svoju kosu Harkontroll linijom za muškarce i podarite joj zdrav i sjajan izgled.