Njega i zaštita kose ljeti

Provodeći ljeto i godišnji odmor uz more i sunce, najčešće se fokusiramo na njegu kože. Informiramo se kako brže potamniti, ali i kako smanjiti štetne utjecaje koje uzrokuje UV zračenje. Želimo preplanuli ten uz njegovanu i zdravu kožu.

No što je s našom kosom?

I naša je kosa, poput kože, izložena vanjskim faktorima koji joj mogu naštetiti, oslabiti ju, ali i izazvati iritaciju vlasišta te ju je potrebno adekvatno zaštititi.
Zaštita kose od sunca ne mora Vas dodatno opteretiti ako se na vrijeme opskrbite kvalitetnim proizvodima koji će raditi dok Vi odmarate.

HÅRKONTROLL® – švedski brand koji radi dok Vi uživate

Za nesmetano uživanje u ljetnim danima pobrinuo se švedski brand HÅRKONTROLL. Kako bi Vaša kosa zadržala zdrav izgled i tijekom dugotrajnijeg izlaganja suncu, vjetru, moru, soli, potrebno je na vrijeme uvesti i držati se preporučene rutine.

Hårkontroll® Hair Beauty Concept nudi čitav niz proizvoda za zdravu i lijepu kosu! 

Hårkontroll® šampon je hidratizirajući i obnavljajući šampon koji intenzivno njeguje sve tipove kose. Neodoljivi miris badema privući će vas na prvu, a dalje prepustite djelotvornim sastojcima da odrade svoje. Ksilitol i laktitol uravnotežuju i obnavljaju, alantoin štiti kosu, ricinusovo ulje djeluje stimulirajuće dok pantenol jača kosu i pomaže joj vratiti prirodnu mekoću. Korištenjem ovog šampona osigurat ćete punoću i sjaj, umiriti nadraženo vlasište te hidratizirati i ojačati vašu kosu.

U moru regeneratora, Hårkontroll® je pronašao balans između djelotvornih i kvalitetnih sastojaka te osmislio proizvod Hårkontroll® regenerator za hidrataciju i zaštitu kose. Proizvod će kosi vratiti sjaj i hidrataciju te ju dugotrajno štititi. Regenerator ne sadrži SLS, silikone i parabene, a Vaša će kosa nakon korištenja biti vidno snažnija i mekša.

Hårkontroll® maska za intenzivnu i dubinsku hidrataciju jest obnavljajuća maska koja će potencirati mekoću i bujnost. Dubinski će nahraniti vašu kosu, olakšati stiliziranje, a s druge strane neće doći do efekta lijepljenja kose. Maska će djelovati protiv statične kose te će Vašoj koji podariti svježinu i zdravi sjaj.

Ovog ljeta potpuno se opustite uz Hårkontroll®! 

Uz navedene Hårkontroll® proizvode, podarite si ljeto bez feniranja, stiliziranja, silnih četki za kosu.
Vi odmarajte i uživajte, a našim proizvodima prepustite da rade za Vas. Rezultat će biti podatna i njegovana kosa kao iz salona.

Hårkontroll® – za kosu kao iz salona!

 

 

Slike preuzete s https://unsplash.com/

Napisala: Matea Paić-Karega, mag.nutr., stručni suradnik Ro.Ra. Natura.

Za sva individualna pitanja i savjete, možete nam se obratiti putem Facebooka Harkontroll hr ili Instagrama harkontroll_hr.