Priprema kose za ljetne dane

Najljepše godišnje doba je pred nama!

Sigurni smo da već uživate u suncu i toplim danima te polako brišete sve obaveze iz kalendara. Prepuštanje ljetnim radostima počinje, a to uključuje i Vašu kosu. Tijekom ljeta kosu najčešće ne feniramo, ne koristimo figaro, preskačemo tretmane, no to ne znači da naša kosa ne može izgledati kao iz salona.

Preuzeto s https://www.reshot.com/

Hårkontroll – dubinska njega za kosu kao iz salona!

Uz švedski brend Hårkontroll možete postići njegovan izgled kose čak i kad Vam salon nije nadohvat ruke.
Hårkontroll koristi pomno odabrane sastojaka za njegu i zaštitu kose. Dokazano djelotvorni i aktivni dodatci prehrani koji djeluju iznutra kombiniraju se s proizvodima za vanjsku njegu kako bi se postigli optimalni rezultati. Iza proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije korisnika i neprekidne potvrde zadovoljstva klijenata.

Rutina koja daje rezultate!

Predlažemo da se za ljeto počnete pripremati uvrštavanjem Hårkontroll ORIGINAL u svoju rutinu. On će vas opskrbiti svim ključnim nutrijentima, odnosno vitaminima i mineralima koji doprinose zdravlju kose i noktiju. Jedan od glavnih sastojaka je L- cistein koji je bogat sumporom, te je važan dio kolagena, a prisutan je u velikoj količini u kosi i vezivnom tkivu.
Hårkontroll original štiti će kosu te ojačati vaše nokte.

Hårkontroll REGENERATOR intenzivno će hidratizirati Vašu kosu te ju učiniti mekšom, sjajnijom i zaštićenom. Ključni sastojci ukljujčuju ksilitol, laktitol, alantoin te dobro nam poznati pantenol, a nakon korištenja vašu će kosu prožeti svježi miris slatkog badema.

Hårkontroll MASKA neizostavan je dio za ljetnu njegu beživotne, neukrotive kose. Sastojci poput ricinusovog ulja vraćaju vlagu, sjaj i hidrataciju kosi. Jedan od sastojaka je i alantoin koji umiruje nadraženo vlasište.
Maska se može nanositi na vlasište i potom isprati, bez da ostavlja ljepljivi trag na kosi.

Hårkontroll SPREJ bit će idealan dodatak za vašu ljetnu torbicu te će zaštiti kosu prije izlaganja suncu, ali i tijekom samog izlaganja.
Sprej se može poprskati na kosu prosušenu ručnikom ili na suhu kosu tijekom dana.
Svakim potiskom aplicirat ćemo ricinusovo ulje koje će stimulirati folikul kose i pospješivati rast. Arganovo ulje i pantenol davat će vlažnost kosi, a kolagen će je osnažiti i povećati njenu elastičnost.

Preuzeto s https://unsplash.com/

Kad srce kaže ljeto, kaže… zdrava i njegovana kosa uz Hårkontroll!

 

Napisala: Matea Paić-Karega, mag.nutr., stručni suradnik Ro.Ra. Natura.

Za sva individualna pitanja i savjete, možete nam se obratiti putem Facebooka Harkontroll hr ili Instagrama harkontroll_hr.