Kako pružiti kosi boost iznutra

Korak 1. Unutrašnja ravnoteža

Obratite pozornost na svoje unutrašnje zdravlje. Kakav je Vaš oblik i razina energije? Koliko se krećete i kakav je Vaš način prehrane? Neke osobe rade različite zdravstvene preglede i pretrage kako bi isključili određene medicinske tegobe i kako bi provjerili zdravstveno stanje i ravnotežu u organizmu prije nego se pozabave svojim lošim navikama.

 

Korak 2. Zdrava prehrana = duža kosa

Vaše prehrambene navike i zdrava prehrana važni su za zdravlje Vaše kose. Uravnotežena i raznolika prehrana preduvjet su dobrog zdravlja. Ako ste vegetarijanac, moguće da ćete prehranu trebati obogatiti dodatnim proteinima i vitaminima.

 

Korak 3. Vitaminski i proteinski boosteri

Dodatak prehrani koji sadrži sve kosi potrebne nutrijente, Hårkontroll boost, pomaže kosi u održavanju ravnoteže vitamina i minerala koji će ju obogatiti te ju učiniti snažnom i zdravom.

 

Korak 4. Upravljanje razinom stresa

Vježbanjem, hodanjem ili meditiranjem (ili nečime što Vas opušta) održat ćete razinu kortizola u organizmu. Kortizol je hormon vitalnosti, no previsoke razine mogu dovesti do stanjivanja kose, dok kod žena blokira lučenje estrogena. Dakle, obratite pozornost na svoje unutrašnje zdravlje, jedite uravnoteženo, raznoliko i zdravo i naučite kako smanjiti razinu stresa. Uskoro ćete vidjeti pozitivne promjene u rastu kose.

 

Korak 5. Hidratacijska bomba za kosu

Baš kao što je i licu nakon pranja potrebna hidratacija, potrebna je i vašem vlasištu. Regenerator za hidrataciju i zaštitu koji se ne ispire u obliku spreja jednostavan je i savršen način za održavanje zdravog i hidratiziranog vlasišta. Koristite ga nakon svakog pranja kose! Kosu posušite ručnikom, nanesite sprej, raščešljajte kosu i pustite da se osuši na zraku ili ju osušite sušilom za kosu.